Är One.com ett bra webbhotell?

one-comOne.com är ett populärt webbhotell bland privatpersoner för att det utan tvekan är det billigaste webbhotellet. Om One.com verkligen är ett bra webbhotell eller ej är dock en helt annan fråga.

När man jämför webbhotell gäller det att ställa saker och ting i perspektiv. För att ta reda på om ett webbhotell är bra (i det här fallet One.com) måste du känna till vilka behov du har och där av vilka krav du ställer på webbhotellet.

One.com är ett webbhotell som fungerar bra till det mesta en privatperson kan tänkas behöva. Om du däremot tänkt använda webbhotellet för en företagshemsida, webbtjänst eller e-butik så är det inte alls säkert att det kommer fungera lika bra länge.

One.com är ett bra webbhotell om du ska ha en egen privat hemsida, blogga med WordPress eller om du behöver ett webbhotell för att lära dig utveckla hemsidor i PHP/MySQL.

One.com kommer dock inte fungera bra om du ska köra väldigt krävande CMS eller andra system. Det finns dem som fått Joomla och Drupal att fungera okej, men risken är stor att i takt med att man installerar addons/plug-ins så kommer din hemsida laddas segare och segare.

Kontentan är att One.com är inte bara billigt utan även ett bra val för många privatpersoner som ska lägga upp en egen hemsida eller blogg. Det kan även fungera för mer krävande webbapplikationer men det kan vara onödiga risker att ta.

Läs mer och boka ett webbhotellskonto på deras hemsida.