Ett billigt webbhotell för flera hemsidor

De flesta webbhotell har så du kan lägga till flera domäner (hemsidor) vilket gör att du kan använda ett webbhotell för flera hemsidor. De billigaste webbhotellspaketen har dock inte nödvändigtvis stöd för det vilket gör att du måste gå upp lite i prisklass.

Miss-Hosting-200x65Miss Hosting är ett givet webbhotell där du i det största paketet kan lägga till hur många domäner du önskar. Webbhotellet kör även kontrollpanelen cPanel vilket gör det mycket lätt och smärtfritt att hantera många hemsidor.

Förutom att lägga till många hemsidor får du obegränsat med utrymme och trafik. Du slipper alltså hålla koll på den biten vilket annars lätt kan bli ett problem med många hemsidor. Miss Hosting har sina servrar i ett datacenter som sköts av Bahnhof i Stockholm vilket har fungerat väldigt bra.

oderlandOderland är ett annat bra webbhotell med stöd för flera domäner. Deras webbhotellspaket för privatpersoner kostar 69kr/mån. Oderland kör kontrollpanelen cPanel så är du van vid det blir det lätt för dig att hantera dina hemsidor.

Vill du ha webbhotell som är ännu billigare men ändå stöd för flera domännamn så blir det dock svårt för dig. Ska du ha ett vettigt webbhotell där du kan lägga till flera domäner så är en månadskostnad i denna klass att räkna med.